Index Vakbarát Hírportál

Súlyos baleset történt a Váci úton

2016. március 19., szombat 19:42 | aznap frissítve

Összeütközött két autó Budapest XIII. kerületében, a Váci út és a Frangepán utca kereszteződésében - közölte a katasztrófavédelem. Két ember súlyosan megsérült a balesetben, őket fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki az autóból, majd átadták a mentőknek. 

A mentők annyit mondtak az Indexnek, hogy a súlyos sérült két húsz év körüli férfi volt, egyikük fejsérülést szenvedett, a másiknak eltört a combcsontja. Rajtuk kívül még három könnyű sérültről tudnak, de róluk többet nem árultak el. 

Kollégánk szerint a kis fehér autó egy Fiat 500-as volt, a másik egy Honda CR-V terepjáró, ez utóbbi jobban megsérült.

Több helyszínen lévő forrásunk szerint az egyik autóban, a terepjáróban egy kisbaba is volt.

"A forgalom az Árpád híd felől teljesen megállt, a tűzoltóknak valakit a roncsok közül kellett kivágni" - írták a helyszínről este nyolc körül, és óriási dugóról számoltak be az esti órákban.

Piroson ment át

Egy szemtanú szerint a fehér Fiat a Váci úton a város irányába haladt, átment a piroson, és a Dagály utca felől szabályosan érkező Hondával ütközött - írta olvasónk a helyszínről.

Meg nem erősített információink a vétlen kocsiban (Honda) két felnőtt és egy kisbaba utazott, a Fiat anyósülésén utazó ember pedig nem volt bekötve, ő súlyosan sérült.

Rovatok