Index Vakbarát Hírportál

A Fidesz vaktölténnyel lő Juhász Péterre?

2016. május 4., szerda 09:20

Annak ellenére, hogy Juhász Péter tudni véli, Orbán Viktor kiadta rá a kilövési engedélyt, a Fidesz egyelőre csak vaktölténnyel próbálja levadászni az Együtt legaktívabb politikusát. 

Erre utal az, hogy bár március elején a kormánypárt V. kerületi frakciója vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Juhász ellen (válaszul arra, hogy ő korábban meg Orbán Viktor pénztárcájába akart belenézni), az erről szóló értesítést az ellenzéki politikus a mai napig nem kapta meg. Juhász szerdai Facebook-posztjában azt írta, hogy március közepén személyesen is felhívta Karsai Károlyt, a mentelmi albizottság fideszes elnökét, hogy mi a helyzet az eljárással. 

Karsai március 30-án arról tájékoztatta Juhászt, hogy következő héten kipostázzák az értesítést, de az egy hónap alatt sem érkezett meg. Az Együtt politikusa ebből az alábbi következtetést vonta le:

Ezeknek tényleg csak a pofájuk nagy. Ha kimondod azt, hogy Orbán számoljon el a vagyonával, elkezdenek ugatni, mint a kutya. De ha nem ijedsz meg tőlük, abba marad az ugatás.

Rovatok