Index Vakbarát Hírportál

Kengyel kiszagolta a kábítószert

2016. június 5., vasárnap 09:12

A nyírábrányi határon a rendőrök elfogtak két férfit, akiknek a kocsijában kábítószergyanús anyagokat találtak – írja a police.hu. A nyírábrányi határátkelőnél 2016. június 4-én, éjjel 2 óra 15-kor akart belépni egy sofőr és utasa. Gyanús viselkedésük feltűnt a rendőröknek, ezért a férfiakat külön ellenőrizték. A rendőrök átvizsgálták a férfiak ruházatát, miközben Kengyel, a kábítószer-kereső kutya a gépkocsiban szagot fogott és jelzett.

A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai az autót átvizsgálták, amelynek jobb első ülésén egy cigarettás dobozban három zacskó kábítószergyanús fehér port és zöld növényi származékot találtak és foglaltak le. A 21 és 29 éves férfinál a gyors teszt kimutatta a kábítószer-fogyasztást.

A Vámospércsi Rendőrőrsre előállított létavértesi és a pocsaji lakosok elmondták, hogy a három tasakban kristály, valamint marihuána van, amit korábban vettek. A sofőrrel szemben járművezetés bódult állapotban, míg mindkettőjükkel szemben kábítószer birtoklása miatt indult eljárás

Rovatok