Index Vakbarát Hírportál

Az MSZP már a Dumb és Dumber 4-et forgatja!

2016. június 9., csütörtök 11:29

Most, hogy a dunaújvárosi időközi választáson az MSZP akkorát kampányolt, hogy helyi jelöltjét a győztes fideszes mellett a DK jelöltje is   rommá verte , tanulva a hibákból, Baló György műsorában végre megjelent mind a négy elnökjelöltje, hogy elmondja elképzeléseit.

Ja, nem.

A Bors cikke szerint ugyan meghívták Tóbiás József jelenlegi pártelnököt és három kihívóját, Harangozó Tamást, Molnár Gyulát és Szanyi Tibort az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorába, a jelöltek azonban mégsem mentek el.

De ennél sokkal izgalmasabb, hogy miért. Olyan egymásra mutogatásba kezdtek a magyarázatoknál, ami az MSZP legszebb időszakait idézi. Bár ki tudja, lehet, hogy tényleg ez a párt legszebb időszaka.

De nézzük, ki, hogyan emlékszik a lap szerint:

Szanyi Tibor: „azonnal elvállalta a vitát, és részt vett volna bármilyen feltétellel, ha a többi jelölt nem mondja le"

Tóbiás József: „a párt személyi elsődlegesen a párt tagjaira tartoznak, a versenyt a belső fórumokon kell megvívni"

Harangozó Tamás: a politikus szerint „Tóbiás szinte soha nem vesz részt a belső vitákon a másik három jelölttel. Harangozó elvállalta volna a tévévitát, de csak ha mind a négy jelölt megjelenik. Amikor megtudta, hogy Tóbiás és Molnár visszamondta a részvételt, ő is így tett"

Molnár Gyula: „részt vett volna a négyfős vitában, de állítja: az MSZP sajtóosztálya arról tájékoztatta, hogy Baló producerei csak párban engedték volna vitázni a jelölteket, mert négyen egyszerre nem fértek volna be a műsorba"

(Boritókép: Szanyi Tibor a Magyar Szocialista Párt (MSZP) képviselõje (középen jobbról) nevet amint kezet fog Tóbiás Józseffel a párt frakcióvezetõ-helyettesével az Országgyûlés plenáris ülésén. Fotó: Kovács Attila/MTI)

Rovatok