Index Vakbarát Hírportál

Forgalomkorlátozásokra készül a BKK

2016. június 26., vasárnap 11:06

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) számít rá, hogy vasárnap a Magyarország–Belgium-meccs alatt ismét ellepik az utcákat a szurkolók. A résztvevők számától függően a késő esti órákban több fontos közterületet is lezárhatnak a forgalom elől, például a Margitsziget–Margit híd–Szent István körút–Teréz körút–Erzsébet körút–Wesselényi utca–Károly körút–Erzsébet tér útvonalat, valamint a Deák Ferenc teret.

A forgalomkorlátozások miatt több nappali és éjszakai járat közlekedése is változhat. Az este 9 órakor kezdődő meccs előtt szükség esetén sűrítik a margitszigeti 26-os busz, illetve a 4-es és a 6-os villamos járatait. A meccs után az utolsó járatok indulásáig szükség szerint sűrűbben közlekednek a metrók, a 2-es villamos, illetve egyes autóbuszok. 

A szurkolói vonulás miatti forgalomkorlátozásokról a rendőrség dönt, de a BKK figyelmeztet, hogy vasárnap este 11 óra és hétfő hajnali 4 óra között lezárják

Ha a szurkolók ismét elárasztják az utcákat, számítani lehet rá, hogy néhány járat útvonala is módosulni fog: 

A BKK arra kérte a fővárosiakat, hogy türelemmel és odafigyeléssel közlekedjenek, valamint sok sikert kívánt a válogatottnak az esti mérkőzéshez.

Rovatok