Index Vakbarát Hírportál

Megvertek egy külföldi férfit a taxisok, mert szóvá tette az ezresével ugráló taxiórát

2016. szeptember 13., kedd 11:15

Taxisok vertek meg egy külföldi férfit hétfő hajnalban Zuglóban, miután elszámolási vitába keveredett velük egy kollégájuk, írja az Origo. A lapnak egy szemtanú azt nyilatkozta, hajnali fél négykor a Thököly út és a Stefánia út kereszteződésétől nem messze látta, hogy körülbelül 20 taxis nézi félkörívben, ahogy három-négy társuk egy földön fekvő embert püföl, „az áldozat barátnője pedig angolul kiabált velük, és próbálta leráncigálni a támadókat a párjáról”.

A szemtanú hívta a rendőröket, a taxisok ezt látva eltűntek. „Ezután tudtam csak beszélni a megvert angol fiúval és amerikai barátnőjével. Elmondták, hogy gázspray-vel fújták le, késsel fenyegették őket, a srác pénzét pedig elvették a taxisok. Mindezt azért, mert észrevette, és kifogásolta, hogy a fickó, aki vitte őket, megbuherált taxiórával dolgozott, ezerforintonként ugrott a mutató" – mondta az Origónak.

A lappal a rendőrség azt közölte, hogy a Zuglói Rendőrkapitányság önbíráskodás miatt nyomoz, és egy férfit előállítottak az ügyben. A rendőrség később az MTI-vel közölte, hogy egy 35 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Rovatok