Index Vakbarát Hírportál

Halálos autóbalesetek Vasban és Bács-Kiskunban

2016. szeptember 17., szombat 14:03

Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült abban a kettős balesetben, amely szombat délelőtt történt a 84-es főút dukai szakaszán, írja az MTI.

Egymást után két baleset is történt, először egy kisteherautó borult az árokba, majd két személygépkocsi ütközött össze egymással. A ráfutásos balesetben egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat a fél útpályán lezárták.

..

Meghalt egy autó sofőrje, aki eddig ismeretlen okból lesodródott az úttestről péntek éjjel az 54-es főúton Helvécia közelében, írta az MTI a rendőrség információi alapján.  Péntek éjjel egy 54 éves osztrák férfi Jakabszállás felől Kecskemét felé tartva eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott autójával az úttestről és az árokba borult.

A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. Utasa, egy 37 éves szolnoki lakos nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

..

Több autó összetört Budapesten, miután egy autós parkoló autók közé hajtott a VIII. kerületben, a Baross utcában. A személyautó belerohant hat parkoló autóba, a balesetben a vétkes járműben ülő két férfi megsérült.

Rovatok