Index Vakbarát Hírportál

A Tóbiás család miatt verték meg G. Fodor Gábort

2016. szeptember 23., péntek 09:36 | aznap frissítve

Dálnoki Lászlóval, G. Fodor Gábor megverőjével készített interjút a Magyar Nemzet "Kapott egy tockost, de már bánom" címmel.

A támadó elmondta, hogy a Tóbiás családról írt lejárató cikk miatt támadt G. Fodorra szeptember 16-án, és azt is, hogy személyesen kér majd bocsánatot, amiért sértegette és fejbe vágta egy hete egy óbudai bevásárlóközpontban.

Az interjúból kiderült, hogy az neten elterjedt hírekkel ellentétben se fia, se a támadó nem híve Juhász Péternek, és nem is ünnepelték meg a megverést. Dálnoki alig internetezik, egy-egy hírt néha lájkol, de kommenteket nem ír, arra pedig, ami az Eurocenternél történt, már utána pár perccel sem volt büszke - mondta.

A verés szerinte nem volt verés. "Ha megvertem volna, kiskanállal szedik össze. De az undorító lett volna, mivel én 120 kiló vagyok, ő meg csak 50" – mondta. "Kapott egy tockost, de már bánom" – fogalmazott.

Elmesélte, hogy Tamás nevű barátjával elment megnézni Andy Vajna kaszinóját az Eurocenterben, pedig megfogadta, hogy soha nem megy oda, mert Vajnának köszönheti áttételesen, hogy tönkrement: évtizedekig kocsmákat üzemeltetett Budapesten és vidéken, bennük játékgépekkel.

Utána épp a bevásárlóközpont előtt beszélgettek, amikor elhaladt mellettük G. Fodor és vele egy hölgy. "Erre mondom a Tamásnak, itt jön az a k...g, aki azt írta a Tóbiás feleségéről, hogy pornózott. Pedig a pornózás olyan távol áll az aktfotózástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Majd odaszóltam G. Fodornak, hogy „mi van, te kis b...i, hogy mersz ilyeneket írni? Mond az neked valamit, hogy Taigetosz? Téged oda kiraktak volna” – idézte fel saját szavait.

G. Fodor kolléganőjére célozva pedig azt mondta: „Az Addams Familyben címszereplő lehetne smink nélkül.” Dálnoki azt állítja, akkor szakadt el nála a cérna, amikor az egyik szidalmára a főszerkesztő azt válaszolta: hasonló jókat kíván ő is az anyjának. 

Rovatok