Index Vakbarát Hírportál

Benny Hill-díjas rabló: két dohányboltból is elküldték a késével

2016. november 20., vasárnap 08:41

A Benny Hill-showban láthattunk olyan rablót, mint aki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság mostani közleményében szerepel.

A szegedi rendőrök azt a férfit keresik ugyanis, aki szombaton több dohányboltot is megpróbált kirabolni, de kettőből elmenekült, és csak a harmadikban sikerült a rablás. A rendőrség az egyik trafikokban készült videót is nyilvánosságra hozta, de sajnos azt nem láthatjuk, hogy a rablónak két trafikból is miért kellett távoznia, miután késsel fenyegette az eladókat.

Rablás miatt keressük

A rendőrség csak annyit közölt, hogy a gyanúsított szombaton valamivel 14 óra előtt először egy Víztorony téri, majd egy Budapesti körúti dohányboltba ment be, ahol az eladókat egy késsel fenyegette, dohányterméket és a bevételt követelte.

Egyik helyen sem járt sikerrel, követelését az eladók nem teljesítették, a férfi az üzletekből elmenekült

- írta a rendőrség. Végül egy Csillag téri üzletben a fenyegetés hatására az eladó dohányárut adott át részére, amit a férfi eltett és távozott.

A rendőrség a következő körözés adta ki: "az 50-60 év közötti férfi 165-170 cm magas, őszes hajú és borostájú, kopaszodó. Testalkata átlagos, kissé pocakos. Az elkövetéskor barna kabátot, alatta kék pólót, barna cipőt, valamint egy sötét színű, oldalán világos csíkos nadrágot viselt."

A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Rovatok