Index Vakbarát Hírportál

Csiszár Jenő milánói főkonzul lesz

2017. január 25., szerda 20:13 | aznap frissítve

Csiszár Jenő áll a milánói főkonzulátus élére - tudta meg több forrásból a Magyar Nemzet. A Külgazdasági és Külügyminisztérium az Indexnek megerősítette az információt. Azt írták, "Csiszár Jenő a KKM felkészülési állományában van, abból célból, hogy hamarosan megkezdje diplomáciai megbízatását. Állomáshelyét várhatón idén ősszel normál váltási időszakban foglalja el". Azt is közölték, hogy Timaffy Judit jelenlegi milánói főkonzul nagykövetként folytatja majd munkáját.

Megkerestük Csiszár Jenőt, aki először egy nagyot nevetett, aztán azt mondta, hogy semmit nem akar reagálni erre a hírre, mert évek óta nem nyilatkozik semmit senkinek, a sajtónyilvánosságtól visszavonultan él családjával. Annyit mondott, hogy ebben a kérdésben a külügyet keressük. 

Csiszár tavalyig a köztévében futó Magyarország, szeretlek című műsor egyik csapatkapitánya volt Jakupcsek Gabriellával, de lecserélték őket. Korábban vezette a Heti Hetest, dolgozott az TV2-nél is, ült a Class FM mikrofonjánál. 

1997-ig vezette az Apukám világa című fiatalokkal foglalkozó betelefonálós rádióműsort a Juventus Rádióban, majd a Petőfi Rádióban.

2001 után párjával Olaszországba költöztek, legközelebb 2003 nyarán tűnt fel a képernyőn az M2 Sziget TV című műsorában.

Rovatok