Index Vakbarát Hírportál

Gyorsan letiltották Orbán Viktor értékelését a Facebookon

2017. február 17., péntek 20:10 | aznap frissítve

Update: Cikkünk megjelenése után másfél órával letiltották ezt a funkciót. Ezalatt több mint 700-an nyilvánítottak véleményt, és súlyosan leértékelték a kormányfőt.

A Facebookon minden oldalt értékelni lehet, ha az illető lehetővé teszi ezt a funkciót a követőknek, vagy annak, aki élni szeretne a véleménynyilvánítás lehetőségével. Orbán Viktor miniszterelnök oldalán ez a funkció eddig nem működött, de csütörtök óta megnyíltak a kapuk, és azóta ömlenek az értékelések az oldalra.

Van, aki csak visszafogottan csillagoz 1-5-ig terjedő skálán, de vannak azok is, akik nem félnek hangot adni álláspontjuknak a kormányfőt illetően.

Mindent egybevetve eddig 48-an véleményezték a kormányfőt, aki átlagosan 3,3 csillagot kapott.

A két végletből azok osztályoztak többen, akik nem éppen rajongóként tekintenek a miniszterelnökre. Mindössze két ötcsillagos és 20 egycsillagos osztályozást látunk pénteken este nyolc órakor. Ez a cikk megjelenése után nyilván változni fog.

A letiltás előtti adatok

Kb 21:48-kor letiltották a funkciót, olvasónk szerint ekkor 1,7-en állt 782 értékeléssel (110: 5*, néhány 4,3,2* és 500+: 1*).

A szóbeli értékelések között a rajongók vannak többen, ők a legeslegjobbnak, megmentőnek, nagyszerűnek, sőt történelminek mondják a kormányfőt, és azokat akik nem így látják persze irigynek, gyűlölködőnek.

Rovatok