Index Vakbarát Hírportál

Egy húszéves lány halt meg Nyíregyházán

2017. február 17., péntek 09:07 | aznap frissítve

Halálos baleset történt Nyíregyházán, a Westsik Vilmos és a Szamos út kereszteződésében hajnalban, 5 óra 30 perc körül. A balesetben eddig tisztázatlan okból eredően két kocsi frontálisan összeütközött. Az egyiket vezető nő a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A másikat vezető férfi az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett, utasok nem voltak.

A 24.hu szerint ennek a balesetnek az áldozata egy húszéves lány volt, aki egy Renault Thaliát vezetett.

Olvasónk egy másik balesetről adott hírt: a Szentendrei úton, Kaszásdűlőnél reggel 8 óra tájban két autó ment össze. Kidöntöttek egy vízcsapot, és nekimentek a kerítésnek és egy telefonfülkének is.

Az M6-os autópályán is volt baleset hajnalban: Dunaújváros térségében, a Budapest felé vezető oldalon egy autó szalagkorlátnak csapódott. Senki nem sérült meg, csak anyagi kár keletkezett. 

9 óra 50 perckor a 2102-es számú út 14-es kilométerszelvényében, Fót és Csomád között ütközött össze két autó. Három személy megsérült. A rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg.

13 óra 50 perc körül Mikóháza és Pálháza között, a 3719-es számú úton egy szlovák rendszámú kocsi letért az útról, majd fának csapódott. A 31 éves szlovák állampolgárságú sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. Utasa pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri a sofőröket, hogy fokozott figyelemmel és mérsékelt sebességgel közlekedjenek a rossz látási viszonyok miatt. 

Rovatok