Index Vakbarát Hírportál

Feladta magát az egyik városligeti késelő

2017. május 3., szerda 10:53 | aznap frissítve

A rendőrség továbbra is keresi Burai Zsoltot és Oláh Alejandrót, akik harmadik társukkal Budapesten egy majálison bántalmaztak és megkéseltek egy férfit – közölte a Police.hu. Hétfőn délután fél 3-kor késsel hátba szúrtak, valamint boxerrel és viperával ütlegeltek egy férfit az Ötvenhatosok terén lévő vidámparknál. A bántalmazott férfi állapota életveszélyes.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya 01000/947/2017. bűnügyi számon eljárást indított életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt Burai Zsolt ellen, valamint garázdaság bűntett elkövetése miatt Oláh Alejandro budapesti lakosok ellen.

A három férfi közül M. István 38 éves budapesti lakos 2017. május 2-án a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályán önként feladta magát, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A másik két elkövetőt a rendőrség továbbra is keresi, elfogatóparancsot bocsátottak ki ellenük.

Burai Zsolt körülbelül 170 centiméter magas, izmos testalkatú, rövidre nyírt hajú, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és fekete kapucnis dzsekit viselt.

Oláh Alejandro 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sportcipőt, fekete melegítőnadrágot és fekete felsőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Rovatok