Index Vakbarát Hírportál

Kilenc nap alatt 81 embert állítottak elő a rendőrök a Stadionoknál

2017. augusztus 29., kedd 13:59

Nagy volt a rendőri készültség múlt hét csütörtökön délelőtt az 1-es villamos vonala mentén. A rendőrök a Puskás Ferenc Stadionnál gyűltek össze, a fokozott rendőri jelenlét pedig feltehetően az utóbbi hetekben a környéken történt atrocitásokra adott válasz:

A Zoom.hu meg is riportozta a fokozott rendőri jelenlétet: akkor voltak a helyszínen, amikor kutyás rendőrök járták végig a Hős utcai házakat, és kamerákat szereltek a rendőrök a környező oszlopokra. Két nappal korábban pedig a 24.hu járt a Stadionoknál, és nézte meg, milyen 10-12 fős társaság zaklatja az állomás környezetét.

Kérdéseket küldtünk akkor a rendőrségnek, azt szerettük volna megtudni, tényleg fokozott rendőri jelenlét van-e a Stadionoknál, hogy ez pontosan mit jelent: hány rendőr, mikor, meddig, mit csinál, hogy a jelenlét összefüggésben van-e az elmúlt hetek történéseivel, hogy tisztában van-e a rendőrség a problémás helyzettel, illetve, hogy milyen eredményeket sikerült eddig elérni. A választ most, 29-én küldték meg, ebből kiderül:

Rovatok