Index Vakbarát Hírportál

Belehalt sérüléseibe a félholtra vert idős nő

2017. szeptember 21., csütörtök 19:33

A kórházban meghalt az a 81 éves nő, akit múlt pénteken két férfi félholtra vert, kirabolt, majd sorsára hagyott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Göncruszkán, írja a Boon.hu.

A két, 55 és 20 éves, férfi az esti órákban gyalogolt át Novajidrányból Göncruszkára, ahol az idős asszony házának ajtaját bicskával felfeszítették, majd odabent értékek után kutattak. Az áldozat a neszekre felébredt, kérdőre vonta az elkövetőket, mire az egyikük öklével többször is megütötte a hálóinges nőt, addig verték, amíg mozgott.

A novajidrányi férfiak végül egy tévével és több aranyékszerrel távoztak a helyszínről, majd sorsára hagyták az áldozatot, akit másnap eszméletlen állapotban találtak meg a rendőrök, miután a hozzátartozói nem érték el telefonon.

Az asszonyt életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol aztán csütörtökre virradó hajnalban életét vesztette. A két férfi ellen eddig életveszélyt okozó testi sértés és rablás megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a rendőrség, ám az áldozat halála miatt a bűncselekmény minősítése megváltozhat.

Rovatok