Index Vakbarát Hírportál

Rendőrt hívtak az RTL stábjára

2017. szeptember 27., szerda 20:31

Fejenként négymillió forint uniós támogatás érkezik a 300 lelkes dél-békési zsákfaluba, Pusztaottlakára - tudta meg az RTL Klub, ezért a Házon kívül stábját a helyszínre küldte. A pénzből kerékpáros centrum, ipari park és vadaspark is épült. 

Pusztaottlakára eddig is ömlött az uniós pénz: 100 milliót költöttek például a könyvtárra, ami hetente csak három napon van nyitva. Az elmúlt uniós költségvetési ciklusban 700 millió forintot nyertek. Az épített út pedig inkább kerékpárútnak tűnik. Ott jártukkor a vadaspark is zárva volt. 

A településen nem örültek, hogy a Házon Kívül stábja megpróbálta nyomon követni az uniós pénzek útját. Rendőrt hívtak, és munkatársaikat egy fideszes önkormányzati képviselő, Puju János  is követte és fotózta. Ő Doboz képviselője.

Pusztaottlaka újabb 1,3 milliárd forintot nyert, ebből 600 millió a vadasparkra megy, 450 millió az ipari park fejlesztésére, 250 millió pedig kerékpáros centrum építésére. A lakók szerint másra kellene a pénz, dőlnek össze a házak, ezek pedig látványberuházások, amik nem segítenek a helyieken. 

Rovatok