Index Vakbarát Hírportál

Készült kép a férfiről, aki összesavazta egy budapesti busz ülését

2017. október 2., hétfő 15:59

A Budaörsi Rendőrkapitányság közzétett egy fotót arról a férfiről, aki 2017. augusztus 21-én este egy Budaörs felől Budapestre közlekedő autóbusz egyik ülésére feltételezhetően maró anyagot öntött. A savba többen beleültek, egy áldozat így foglalta össze idén augusztusban a hatását:

Felálltam, odanyúltam és éreztem, hogy nedves, egyértelművé vált, hogy a kárpit szennyezett volt valamilyen maró anyaggal, ami olyan sérülést okozott, hogy a combom egy nagy területen úgy megégett, hogy a felső hámréteg leégett róla

– írta a nő.

A rendőrség szerint a férfi 17-21 év közötti, átlagos testalkatú, körülbelül 165-175 cm magas, rövid, sötét hajú. A buszon készült felvételek alapján fekete színű rövid ujjú pólót, kék térdnadrágot és fekete színű Adidas feliratú hátizsákot és fekete-fehér színű sportcipőt viselt augusztus 21-én.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható ismeretlen személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Rovatok