Index Vakbarát Hírportál

Súlyos fertőző betegség gyűrte le a Fidesz alelnökét

2017. november 15., szerda 11:32

A jelek szerint súlyos fertőző betegség támadta meg Németh Szilárd volt csepeli polgármester és jelenlegi rezsibiztos/Fidesz-alelnököt. A tünetek egyszerre jelentkeztek rajta és csepeli utódán, Borbély Lénárdon.

A történet röviden annyi, hogy Csepel 1,7 milliárd Ft támogatást nyert a Csillagtelep nevű "leromlott" negyed szociális rehabilitációjára. A hírek szerint amikor Németh és Borbély polgármester megérkezett a sajtótájékoztatóra a helyi művelődési házba, a betegség még lappangó fázisban lehetett, mert semmi sem látszott rajtuk. Ez az állapot egészen addig tartott, amíg meg nem szólaltak, és köszönetet nem mondtak a támogatásért.

Amikor azonban az örömhírt hétfőn a két politikus bejelentette, a veszélyes kór tünetei hirtelen jelentkeztek. Borbély például az eseményről szóló Facebook-posztjában "a Fővárosi Önkormányzatnak a támogatásért, Németh Szilárdnak a sikeres pályázat érdekében nyújtott közbenjárásáért, valamint a magyar kormánynak a döntésért" is köszönetet mondott.

A tünetek észlelését megkönnyíti annak az információnak az ismerete, hogy az 1,7 milliárd felerészben uniós forrásból származik. Brüsszelnek, az EU-nak vagy az uniós adófizetőknek sajnos mindkét fideszes politikus elfelejtett köszönetet mondani.

Az akkut szelektív emlékezetkiesés a szakértők szerint  jelentős életmódváltoztatást követően  magától gyógyul. (MNO, 444)

Rovatok