Index Vakbarát Hírportál

Plakátkampányt indít a Jobbik az 1100 plakáthelyén

2017. november 16., csütörtök 12:35

Újabb országos plakátkampányt indít 1100 saját tulajdonú reklámeszközén a Jobbik - közölte a párt szóvivője, Jakab Péter.

Jakab elmondta: a Jobbik számít mindenkinek a tudására, aki nemcsak kormányváltást akar, de velük együtt kormányozni is akarja Magyarországot.

A Jobbik történelmi felelősségének nevezte, hogy összefogja az ellenzéki szavazókat és szakmai alapokra helyezze a kormányzást. A "mérce a magyar szív, a józan ész és a tiszta kéz" - fogalmazta meg Jakab Péter, szerinte a párt mellett álló szakértők - Varga-Damm Andrea, Steinmetz Ádám, Menyhárt Miklós - erre jelentenek garanciát.

Jakab Pétert faggatták párttársa, Apáti István korábbi, a zsidósággal kapcsolatban megfogalmazott kijelentéseiről is. Azt felelte: ez a múlt kérdése, ők azonban már a jövő kérdéseivel kívánnak foglalkozni. A magyar társadalmat nem 2011-es rádióadások érdekelik, hanem az, hogyan tudnak megélni a fizetésükből, itthon tartani gyermekeiket, kifizetni hiteleiket - sorolta.

A szóvivő visszautasította, hogy párttársa, Mirkóczki Ádám hazudott volna, amikor Simon Peresz volt izraeli elnök egy kijelentésével hozta összefüggésbe Apáti István nyilatkozatát. Mint mondta, irreleváns, hogy az egyik 2007-ben, a másik 2011-ben történt, ma is hivatkoznak például Gyurcsány Ferenc 2004-es kijelentésére, amikor a határon túli magyarokat megtagadta.

Rovatok