Index Vakbarát Hírportál

Juhász Péter élő adásban rontott rá Harangozó Tamásra, nem kellett volna

2017. december 1., péntek 21:24 | aznap frissítve

Bizarr tévés eseménnyé alakult egy kissé unalmas politikai beszélgetőműsor péntek este. Harangozó Tamás mszp-s politikus az ATV-ben hosszasan magyarázta, hogy mennyire fontos lenne közös listát állítaniuk az ellenzéki pártoknak. Harangozó épp rátért arra, hogy milyen közös levelet írt Juhász Péter és Gyurcsány Ferenc, amikor a következő vendégként várakozó Juhász Péter hívatlanul belépett a kamerák elé.

Nem szívesen valljuk be, de nem teljesen értettük meg Juhász mondanivalóját, annak ellenére sem, hogy többször megnéztük a felvételt. Mintha arról lett volna szó, hogy az MSZP szervezi a teljes összefogást, Juhászék pedig szervezik az Új Pólust, amelyben az Együtt és a Párbeszéd van benne. És szerinte a szocialistáknak nem üzengetniük kellene.

Harangozó azzal vágott vissza, hogy ők levélben megkeresték Juhászt, hogy dolgozzák ki az együttműködés feltételeit. Ezért ajánlotta fel a listás helyek felét Botka, amikor még ő volt a miniszterelnök-jelölt.

Juhász szerint ilyen nem történt, senki nem ajánlott fel nekik semmit. A riporter megjegyezte, hogy erről még a tévében is beszélt Botka. Amire Juhász azzal vágott vissza, hogy a tévés bejelentés csak PR-fogás, nekik személyes, írott megkeresés számít. Harangozó állította, hogy ők küldtek levelet, amit Juhász tagadott, végül azonban elismert. De erre is hozott valamilyen kifogást, hogy az a levél miért nem volt jó.

A beszélgetés további részében arról is szó volt, hogy Juhász is írt levelet az MSZP-nek, de ők még nem válaszoltak. A lakógyűléseket idéző beszélgetést innentől képtelenek vagyunk tudósítani, aki  valamilyen furcsa oknál fogva ennél mélyebben merülne el a vitában, kapja meg a teljes élményt a felvétel megtekintésével.

Rovatok