Index Vakbarát Hírportál

Fakardos, római kori harcosokat faragna Kerényi a politikai elit gyerekeiből

2018. január 17., szerda 15:08 | aznap frissítve

Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott már most nyáron olyan gyerektábort indítana, ami túlzás nélkül minden elképzelést felülmúl. Kerényi a jelenlegi politikai elit gyermekeit visszavinné az antik világba, kérdés, mit szólnak majd ehhez a gyerekek.

A Magyar Nemzet alaposan feltárta a projektet, ami páratlan fantáziáról ad tanúbizonyságot. De előbb néhány szó a körülményekről:

A táborok programjai csak egy részben merülnének ki olyan hasznos tevékenységekben mint a vitorlázás, biciklizés vagy éppen az úszás, az esszenciát az alábbiak adják. Ezt a részt szó szerint idézzük a Magyar Nemzetből:

Persze, meglehet, hogy a ma gyermekei pont ilyenekkel töltenék az idejüket, ezért arra kérjük, szavazzon, elküldené a gyermekét egy ilyen táborba (tekintet nélkül a negyedmilliós díjra).

Eleresztené a gyermekét egy ilyen táborba?

  • 4807
    Nem, nyilvánvalóan halálra unná magát
  • 3481
    Persze, a gyerek álma, hogy római tunikában táncoljon

A Kormányzati Tájékoztatási Központ az alábbi közleményt küldte cikkünk megjelenése után, ami ugyanakkor nem reagál a konkrét állításokra:

A Magyar Nemzet hazudik. A Kormány 1003/2018. (I. 15.) Korm. határozata alapján  a vörösberényi kolostoregyüttes ifjúsági tábor lesz, ahol az Erzsébet-táborhoz hasonlóan magyar gyerekek nyaralhatnak majd.

Rovatok