Index Vakbarát Hírportál

Így lopják el a mobiltelefont a budapesti kávézókban

2018. február 8., csütörtök 17:04 | aznap frissítve

Mobiltelefon-lopásról adott ki videót a rendőrség. Azt írják , hogy az eset február 1-én délelőtt történt Terézvárosban. A tolvaj leült az egyik asztalhoz, majd mindenféle gyanús mozgás nélkül arccal végig a társát nézve hátranyúlt a mögötte ülő vendég táskájához és kivett belőle két telefont.

Az egyik férfi 40 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor farmernadrágot, fekete pulóvert, fekete – gallérján barna szőrmés – kabátot és barna cipőt viselt. A másik férfi 40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, rövid, barna hajú, szemüveges férfi. A bűncselekmény elkövetésekor szürke farmernadrágot, fekete pulóvert, szürke kabátot és barna cipőt viselt.

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Rovatok