Index Vakbarát Hírportál

140 millióval lépett le a Noémit lelövő, öngyilkos brit doktor

2018. április 27., péntek 09:23

140 millió forintnak megfelelő összeggel lépett le egy éve az a brit orvos, aki minden valószínűség szerint lelőtte magyar barátnőjét, majd magával is végzett a Zöld-foki Köztársaság egyik szállodájában.

A 28 éves G. Noémi Kolozsváron született, műszaki egyetemen tanult, de végül Angliában PR-esként diplomázott – írta a Bors, a lány ismerőseire hivatkozva.

Elmondásuk alapján nagy szerelem volt a 42 éves orvos és Noémi között, akivel a férfi azután ismerkedett meg, hogy elvált és agglegény életet élt. Könnyen lehet azonban, hogy a férfi sosem mondta el Noéminek, hogy miből él olyan kötetlenül: 400 ezer fontot sikkasztott el a brit közegészségügyi kasszából, ahová a dolgozók bére érkezett. B. Titust már a brit rendőrség kereste.

Az addig egy klub PR-osaként dolgozott Noémi végül afrikai utazásra indult Titusszal, és a Zöld-foki-szigeteken építkezésbe is kezdtek. Noémi ismerői szerint a lány boldog volt, szerette azt az életet, amelyet Titusszal élt, a férfi pedig sokszor elmondta, hogy nem tudna élni kedvese nélkül.

Hogy mi történhetett a végzetes napon, azt nem tudni, bár a szálloda személyzete veszekedésről, ajtócsapkodásról számolt be. Hogy ez a kiderült körözés miatt történt, vagy azért mert a látszólag nagy mennyiség ellenére azért hamar elkölthető pénz végére ért Titus, az egyelőre tisztázatlan.

A Borsnak Noémi kolozsvári unokatestvére elmondta, hogy gyűjtést rendeznek annak érdekében, hogy a lányt szülővárosában temethessék el.

Rovatok