Index Vakbarát Hírportál

Késsel szerzett telefont, elfogták a rendőrök

2018. május 9., szerda 10:45 | aznap frissítve

Elfogták a rendőrök azt a 16 éves budapesti fiút, aki másodmagával kirabolt egy embert hétfő hajnalban az Erzsébet téren, 15 éves társát azonban jelenleg is keresik – írja a Police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatal hétfőn, nem sokkal öt előtt ment oda egy férfihez, akitől azt kérdezték, mennyi az idő. Mikor az áldozat elővette a telefonját, hogy megnézze, az egyik fiú elővett egy kést és a telefont követelte, majd miután megkapták, elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtés és a kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították az elkövetőket, akik közül a 16 éves fiút még aznap elfogták, őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, a másik fiú ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Korcsog Szabolcs Istvánt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik a 01050/1264/2018. bűnügyi számra hivatkozva, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ne maradjon le semmiről!

Ne maradjon le a rendőrségi hírekről sem

Rovatok