Index Vakbarát Hírportál

Elfogták a dílereket, majd a dílerek dílerét

2018. június 15., péntek 09:02

Miután kedden Budapest XVIII. kerületében elfogtak egy kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó párt, azok forrását is sikerült megcsípniük Gyálon a rendőröknek. A rendőrök összesen 192 gramm amfetamint és 14 gramm marihuánát foglaltak le.

A Police.hu híre szerint a 31 éves P. Diána és a 32 éves Sz. Richárd pestszentimrei házában egy kábítószer-kereső kutya bevetésével 32 gramm alufóliába csomagolt amfetamint, 9 gramm marihuánát, a kábítószer-adagolásához használatos eszközöket, valamint készpénzt találtak.

A rendőrök ezután azonosították azt a férfit is, akitől a férfi és a nő a drogot beszerezte: a 34 éves B. Tibor gyáli házában 60 gramm amfetamint, 5 gramm marihuánát, a drog csomagolásához, eladásához használt eszközöket, valamint közel 100 ezer forint készpénzt foglaltak le.

Mindhármukat őrizetbe vették, majd kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az elfogásukról videó is készült:

A bátonyterenyei kokainbárót is elkapták

Közben szerdán 66,58 gramm kokaint, nagy összegű készpénzt, valamint kábítószer hígításához használatos anyagot találtak egy 44 éves férfi bátonyterenyei otthonában. Az ügyben két fogyasztót, egy 34 éves nógrádmegyeri és egy 37 éves bátonyterenyei férfit is előállítottak, közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai alapján a 44 éves férfi 2018. március 8-tól adhatott el jelentős mennyiségű kokaint Bátonyterenyén. A bíróság pénteken elrendelte a férfi előzetes letartóztatását, kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytatják a nyomozást ellene. A másik két férfival szemben kábítószer-birtoklás vétség miatt indult büntetőeljárás.

Rovatok