Index Vakbarát Hírportál

Megtalálták a SUN fesztiválról eltűnt férfi holttestét

2018. július 26., csütörtök 13:16 | aznap frissítve

Holtan került elő a csobánkapusztai SUN fesztiválról eltűnt 32 éves, horányi fiatalember, K. Sándor - tudta meg a Velvet. A férfit napok óta keresték, mert barátai utoljára múlt vasárnap látták a fesztiválon, akkor épp zuhanyozni indult. A férfi családja a Velvetnek megerősítette, hogy szerda délután volt egy halálos vonatbaleset Heves megyében, Selyp és Apc-Zagyvaszántó állomások között, és Sándor volt a vonatbaleset áldozata.

A baleset helyszíne a fesztiváltól 35 kilométerre fekszik. Azt nem tudni, hogy a fiatalember miért nem adott magáról életjelet három napig.

A nyomozás során az derült ki, hogy a rendőrök a fesztivál után látták még Béren, igazoltatták is. Sándor szállást keresett, és megkérte a rendőröket, hogy vigyék a legközelebbi állomásra, Jobbágyiba, ahonnan Budapestre vonatozhat. Testvére azt mondta a Blikknek, hogy a rendőrök szerint teljesen józan volt a férfi, értelmesen beszélt, látszólag semmi baja nem volt. Testvére úgy tudja, nagyon összeveszett a barátnőjével azon a hétvégén. Ezért nem is akart a barátnőjével közös otthonukba hazamenni, a testvéréhez ment volna Budapestre. 

A rossz hírt a rendőrök közölték testvérével, hogy egy vonat ütötte el szerda délután a Heves megyei Zagyvaszántónál. Egyelőre nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt-e.

Rovatok