Index Vakbarát Hírportál

Volt MSZP-s képviselő: Az ellenzék a NER része

2018. augusztus 9., csütörtök 05:28

Ügyvédként dolgozik tovább Bárándy Gergely volt MSZP-s képviselő, aki a Figyelőnek adott interjúban ugyan konkrétumok említése nélkül, de erősen ostorozza az ellenzéki pártokat és a politikai teljesítményüket.

Bárándy már Tusványoson is keményen fogalmazott: „ez a választás el lett adva", nem gondoltam volna, hogy ilyen mélyen benne van a Fidesz ellenzéki pártokban". Most pedig ezt az ellenzéket kritizáló gondolatmenetet folytatta.

Az interjúban Bárándy kijelentette:

Bárándy 2006-ban lett az MSZP parlamenti képviselője, 2009 és 2012 között a párt országos elnökségi tagja volt. 2018-ban vonult vissza, lemondott az MSZP Országos Etikai és Egyeztető Bizottságának elnöki posztjáról, és jelezte, nem indul újra semmilyen színben a választásokon. Nem várta meg, amíg kiderül, hogy hányadik lenne az MSZP-Párbeszéd listán ( a pletykák szerint nem került volna befutó helyre).

A Figyelő-interjúban arról semmit nem mondott, hogy mit tett a helyzet megváltoztatásáért, amikor még képviselő volt. Az MSZP belügyeiről annyit közölt, a nyilvánosság előtt nem kíván ezzel foglalkozni.

Rovatok