Index Vakbarát Hírportál

Behívták a rendőrségre a Kutyapárt embereit, akik buszmegállót építettek Felcsúton

2018. augusztus 29., szerda 17:20

"Tulajdonosi hozzájárulás nélküli építés szabálysértés elkövetése" miatt elkezdték behívni a rendőrségre azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették - írta Facebookon a Kétfarkú Kutyapárt, amely a poszthoz egy hivatalos levelet is mellékelt. 

Az ügy előzménye, hogy a felcsúti időközi polgármester választáson a Kutyapárt is indított jelöltet (Mészáros Lászlót a fideszes Mészáros László ellen), a kampány során pedig építettek egy buszmegállót a miniszterelnök falujába. Aztán kaptak egy felszólítást, hogy bontsák el a buszmegállót, mert engedély nélkül építették. 

Nemrég Rákosrendezőnél akartak bicikliutat építeni, de a MÁV leállította a projektet, majd a Kutyapárt a nyomozása során arra jutott, hogy az állami vasúttársaság tízmillió forintot is elkölt arra, hogy ne készülhessen el a bicikliút. 

Székesfehérváron is akciózott a párt, ott a repedezett járdát színezték ki. Erre válaszul a színes járdarészt a fehérvári önkormányzat feltörte és kijavíttatta a sötétebb aszfalttal. De azok a repedezések, amelyek ettől pár lépésre voltak, de nem voltak színesek, továbbra is maradtak.

Rovatok