Index Vakbarát Hírportál

Láncfűrésszel támadt ikertestvérére egy férfi Gödön

2018. szeptember 14., péntek 08:44

A Pest Megyei Főügyészség közleménye szerint indítványozták egy férfi letartóztatását, aki egy gödi építkezésen láncfűrésszel támadt ikertestvérére.

Az eset 2018. szeptember 11-én történt: a sértett haza akarta küldeni a testvérét pihenni, aki erre úgy reagált, hogy felkapott egy láncfűrészt, beindította, és felé csapott a bekapcsolt fűrésszel. A férfi próbált hátrálni, de közben elesett, így a testvére elérte a fűrésszel, és a hátán, karján megsebesítette.

A megsérült férfi ezután lábra tudott állni, és mivel munkavédelmi kesztyűt viselt, meg tudta ragadni a fűrészt, és sikerült behúznia a féket, ezért a motor akadozni kezdett. Ezt kihasználta, és elfutott, de itt még nem votl vége, mert a testvére nem hagyta ennyiben a dolgot, és a láncfűrésszel a kezében üldözte egy darabig. Aztán inkább visszament az építkezésre, itt fogták el később a rendőrök.

A sértett megúszta könnyebb sérüléseknek, de ezt leginkább annak köszönheti, hogy védekezni tudott, aztán elmenekült.  A láncfűrészes testvér letartóztatását azért rendelték el, mert tartani lehet attól, hogy megfélemlíteni a tanúkat, vagy újabb bűncselekményt követne el.

Rovatok