Index Vakbarát Hírportál

Halállal végződött a fertőrákosi túszdráma

2018. szeptember 21., péntek 16:13 | aznap frissítve

Fejszenyéllel bántalmazta saját édesanyját, rálőtt anyja élettársára, majd végzett magával egy 40 éves férfi Fertőrákoson - tudósított a Kisalföld.hu péntek délután egy túszdrámáról. A bántalmazott anya a szomszédokhoz menekült, hozzá mentőt hívtak és kórházba szállították. Miután a támadó a nő élettársára rálőtt, magukra zárta a házat. A helyszínre terrorelhárítók érkeztek nagy erőkkel. A Kisalföld szerint a lövöldöző fiatalember öngyilkosságot követett el, ezt később a rendőrség is megerősítette. 

A lap úgy tudja, a férfinak nem volt fegyvertartási engedélye, egyedül élt, édesanyja és annak élettársa látogatóba érkezett hozzá. A szomszédok rendes, szorgalmas embernek ismerték.

15 óra körül érkeztek ki a terrorelhárítók, negyed négy körül "fegyvert eldobni", majd "felemelt kézzel jöjjön elő" kiáltást lehetett hallani a házból a Kisalföld tudósítója szerint. 15 óra 20 perckor még mindig kommandósok sora állt vállhoz emelt fegyverrel a ház garázsának a bejáratánál.

Fél 4-kor a TEK műveleti egysége bement a házba, és ott holtan találták a 40 éves férfit. 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok