Index Vakbarát Hírportál

Álarcban, éjszaka tört be volt szerelme házába

2018. november 14., szerda 10:35

Egy fiatal, Magyarország területéről korábban kiutasított férfi tért vissza az országba vasárnap, majd elment volt szerelme házához, Szigetmonostorra.

A férfi, aki sem elfogadni, sem feldolgozni nem tudta, hogy véget ért a kapcsolat, azt tervezte, hogy rendezi a lány családjával a szerinte függőben maradt sérelmeit. A rendezést azonban elég furcsán képzelte el:

Éjfél után pár perccel így ment be a család hazába, ahol a szülői hálószobában az alvó apát paprika spray-vel lefújta. Az apa felébredt, dulakodni kezdtek, mire a férfi többször ököllel megütötte őt. Eközben felébredt az anya is, aki a verekedést látva egy borosüveggel fejbe vágba a férfit, és ártalmatlanná tette. A szülők értesítették a rendőröket, akik őrizetbe vették a férfit.

A rendőrség javaslatára az ügyészség két nap alatt bíróság elé állította a magánlaksértés bűntettével és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntettével gyanúsított férfit. A férfit 2 év, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, és 6 évre kiutasították Magyarország területéről.

Rovatok