Index Vakbarát Hírportál

Kihirdették a Jobbik jelöltjeit

2018. január 26., péntek 12:45

Mind a 106 választókerületben indít képviselőjelöltet a Jobbik az április 8-ai országgyűlési választáson, az ellenzéki párt pénteken tette közzé az egyéni indulók listáját - közölte Szabó Gábor pártigazgató.

A párt péntek reggel hivatalosan regisztráltatta magát a választáson induló jelölő szervezetek között a Nemzeti Választási Irodánál.

A párt honlapján közzétett listából  kiderül, hogy

A pártigazgató szerint az országos jelöltállítási folyamat során kiválasztott politikusok "magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel" állnak rajtvonalhoz a jövő szempontjából sorsdöntő küzdelemben, amely után a magyar emberekkel biztonságos, élhető, igazságos és szabad Magyarországot kívánnak teremteni.

Szabó Gábor jelezte azt is, hogy a Jobbik önállóan készül a kormányváltásra annak ellenére is, hogy "a hatalom az Állami Számvevőszéket felhasználva a törvénytelenül kiszabott 663 milliós bírságággal próbálta volna megakadályozni a parlamenti választáson való indulásunkat, de ezt a céljukat sem sikerült elérniük". Beszámolt arról, hogy a párt csütörtök estig mintegy 101,24 millió forint támogatást kapott 6503 magyar felajánlótól a bírság kifizetésére indított gyűjtés során.

Rovatok