Index Vakbarát Hírportál

A szegedi gyilkosság gyanúsítottja az áldozata autóját is árulta

2019. március 1., péntek 08:25

A szegedi gyilkosság gyanúsítottja az áldozata autóját is árulta, és több embert is megpróbált átverni, írja a Bors a negyvennégy éves nőről. V. Anitát azzal gyanúsítják, hogy 55 éves élettársát megfojtotta, és egy ismerőse segítségével elásta annak a háznak a kertjébe, ahova beköltözött.

Az ötvenöt éves áldozat lánya azt írta az egyik közösségi oldalon, hogy édesanyja autóját is el akarta adni a gyilkossággal gyanúsított nő, azt hazudva, hogy az övé. "Kifizették a kocsit, ám nem tudták a nevükre íratni, mert édesanyámé az autó. Így se pénze, se autója az illetőnek" - idézik.

V. Anitával kapcsolatban ezután többen is jelezték, hogy megpróbálta átverni őket, és állítólag tettestársát is ő rángatta bele az ügybe, hogy segítsen neki elásni az 55 éves nőt. 

A megalapozott gyanú szerint a két nő 2017 májusában összeveszett, a 44 éves nő pedig megfojtotta a sértettet. A holttestet az áldozat házának udvarában egy ismerőse segítségével elásta. Ezután egy évig élt az ingatlanban, miközben a nő családját különböző történetekkel nyugtatgatta az áldozat hollétével kapcsolatban.

Csongrád Megyei Főügyészség közleménye szerint pénteken döntöttek arról, hogy a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezik.  Szanka Ferenc szóvivő azt mondta az MTI-nek, hogy a nő ellen emberölés, nagyobb kárt okozó csalás és hamis vád bűntette miatt folyik eljárás.

Rovatok