Index Vakbarát Hírportál

Holtan találtak egy ötéves kislányt Szekszárdon

2019. március 9., szombat 13:13 | aznap frissítve

Szekszárdon, a Séd patak medrében találták meg pénteken annak az ötéves kislánynak a holttestét, aki még délután tűnt el. A helybéliek úgy tudják, egyik rokona ölhette meg a lányt, a rendőrök az ügyben egy szekszárdi férfit vettek őrizetbe – írja a Blikk.

Az esetről először a helyi Tolnatáj Televízió számolt be, nekik a gyerek édesanyja elmondta, hogy a jelek szerint különös kegyetlenséggel végeztek a lánnyal. A rendőrség a sajtóhírekre válaszul közleményt adott ki, ahol azt írták, péntek este érkezett hozzájuk a bejelentés, hogy egy gyermek délután eltűnt az otthonából.

A rendőrök azonnal a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon, a Patak utca mögötti Séd patak medrében találták meg a lány holttestét.

Az esettel összefüggésben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vették. Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást. 

Rovatok