Index Vakbarát Hírportál

Ki vezette a cserben hagyó BMW-t?

2019. április 3., szerda 09:46 | aznap frissítve

Nyíregyházán, a Család utcában okozott balesetet egy eddig ismeretlen személy egy ezüstszínű BMW 530d-vel február 16-án 21 óra 42 perc körül - közölte a rendőrség.

A BMW-vel nekiütközött az előtte haladó, vele azonos irányába közlekedő Toyotának. Az ütközés következtében az elől haladó autó vezetője elvesztette uralmát az autó felett, és lesodródott az úttest bal oldalán az útpadkára, ahol egy fának csapódott. Az autó megpördült, és csak miután ismét egy fának ütközött, azután került nyugalmi állapotba.

A baleset után a BMW-s megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt. A baleset következtében a Toyota sofőrje 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a baleset nyomait viselő BMW-t rövid időn belül intézkedés alá vonták. A lakosság segítségét annak érdekében kérik, hogy kétséget kizáróan megállapítsák, hogy a baleset idején ki vezette az autót.

Kérik, hogy jelentkezzenek azok, akik erre vonatkozóan információval rendelkeznek, vagy látták a balesetet és azt is, hogy ki vezette a kocsit. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon.

Rovatok