Index Vakbarát Hírportál

Lezárták a nyomozást a várpalotai kettős gyilkosság ügyében

2019. május 7., kedd 10:33

A rendőrség lezárta a nyomozást a szeptember végén, Várpalotán történt kettős gyilkosság ügyében, írja a Police.hu. A gyanú szerint a 40 éves berhidai B. Zsolt megölte 22 éves volt barátnőjét, majd annak kétéves kisfiát. A férfit négy órával a bejelentés után elfogta a rendőrség.

B. Zsolt a nyomozás ideje alatt előzetes letartóztatásban volt. Először beismerte tettét, majd a börtönpszichológussal folytatott beszélgetése után visszavonta a vallomását. Azt állította,  ráébredt, hogy nem ő követte el a gyilkosságot, csak ő találta meg az áldozatokat. Arra hivatkozott, hogy filmszakadása volt, és zavaros számára is, hogy mi történt.

A rendőrség a kiterjedt nyomozás során mégis úgy találta, hogy a férfi követte el a brutális gyilkosságot. Több ember, valamint 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt állhat bíróság elé. B. Zsolt akár életfogytiglanit is kaphat.

A meggyilkolt 22 éves nőre és 2 éves kisfiára a nő új élettársa talált rá. A férfi korábban azt nyilatkozta, minden tárgyaláson ott lesz, hogy szerettei gyilkosának a szemébe nézzen. 

Rovatok