Index Vakbarát Hírportál

Reagált a Telekom az anyák napi reklámmal kapcsolatos kritikákra

2019. május 10., péntek 19:18 | aznap frissítve

Reagált a Telekom, miután elég megosztóra sikerült anyák napjára készített reklámja, és sokan nekimentek a cégnek, hogy bűntudatkeltő a háromperces anyag.

A társaság péntek este kiadott közleményében azt írja, sokféle vélemény és álláspont fogalmazódott meg a filmmel kapcsolatban, de: 

A film elkészítésével célunk a kérdésfelvetés és elgondolkodtatás volt, semmi esetre sem állt szándékunkban bárkiben bűntudatot vagy rossz érzéseket kelteni

– olvasható a közleményben. 

„Az édesanyákra és az édesapákra egyaránt óriási érzelmi és gondoskodási teher nehezedik, az élet számos területén teljesítenek erő felett. A Telekom abban próbál segíteni, hogy a családtagjainkra, köztük a nagyszülőkre való odafigyelés és a velük való kapcsolattartás ne szenvedjék el ennek a hátrányait” – folytatódik.

A videó megjelenése után a Youtube-videó alatt és a Facebookon is kiakadtak a kommentelők, egyikük azt írta: „Az egyébként is szétszakadó, holtfáradt, folyamatos lelkiismeret-furdalással küzdő anyukákban ezen a napon kell erősíteni a szaranya-szargyerek érzést.”

Rovatok