Index Vakbarát Hírportál

Eljárás indul a férfi ellen, aki a József körúton, a dugóban, az autók között vizelt

2019. május 14., kedd 09:03 | aznap frissítve

Meglepő képet küldött a Blikknek egy olvasója, egy férfi vasárnap délután a József körúton kipattant a dugóban a bérelt autójából, majd a forgalommal szemben lepisilte az autót. Miután végzett, visszapattant a kocsiba, és továbbhajtott.

Az olvasó szerint az emberek csak bámultak egymásra, de senki nem szólt rá a férfira. A szürreális jelenet okozta döbbenet azonban nem akadályozta meg abban, hogy mobiljával megörökítse a jelenetet.

Nem tudni, hogyan, de a Blikk a férfi nyomára akadt, és beszélt vele telefonon.

A szükség az szükség, nem szartam, csak pisiltem. Nem látták a péniszem, alaposan eltakartam. A Müllerből jöttem el, nem volt üveg nálam, a bérautót pedig nem rondíthattam össze. Az autó takarítása 10-15 ezer forint, a büntetés, ha kapok, 5 ezer. Mérlegeltem

– mondta a férfi, aki elismerte, hogy hibázott, de ígéri, többet nem csinál ilyet.

Az autót bérbeadó cég annyit közölt, hogy mind emberileg, mind a cég hírneve miatt, teljesen elhatárolódnak az ilyen viselkedéstől. Az autót visszakérik, és lemossák a járgányt.

A lap megkereste a rendőrséget is az ügyben, amelynek illetékesei azt mondták, hogy szabálysértési feljelentés nem érkezett, azonban a felvétel alapján hivatalból szabálysértési eljárást indítottak. Egy megszólaltatott ügyvéd szerint közszeméremsértés vagy garázdaság miatt felelhet a férfi.

Rovatok