Index Vakbarát Hírportál

Befejezték a nyomozást a Badacsonyban agyonvert férfi ügyében

2019. május 15., szerda 11:08

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást abban a tavaly szemptemberi ügyben, amikor egy balatonfüredi borászt  két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi agyonvert - közolte a rendőrség. 2018. szeptember 8-ra virradó éjszaka Badacsonyban két szórakozó baráti társaság tagjai között szóváltás alakult ki, majd dulakodni kezdtek, ennek során egy férfi életét vesztette.

A két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gyanúsított, a 34 éves V. János és a 29 éves S. Norbert menekülni próbált a helyszínről, de autójukkal árokba hajtottak, a rendőrök őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket.

A két férfival szemben a halált okozó testi sértés, valamint S. Norbert ellen további kétrendbeli súlyos testi sértés kísérlet és járművezetés ittas állapotban megalapozott gyanúja miatt nyomoztak, az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ahogy a helyszíni riportunkból kiderült, amiatt alakult ki dulakodás a szüreti mulatságban, hogy a két férfi a behajtani tilos tábla ellenére autóval be akart hajtani egy parkolóba, ott, ahol egy társaság csoportosult. Amikor a társaság egyik tagja, Csaba, a fiatal füredi borász ezt a két férfinak szóvá tette, ők kipattantak az autóból, és nekiestek. 

Rovatok