Index Vakbarát Hírportál

Előtte zárták be a metró ajtaját, ezért Jusztin bosszút állt

2019. május 15., szerda 05:45

Lekéste a metrót egy 23 éves férfi a fővárosban kedd este, ezért dühében azt állította a Budapesti Közlekedési Központ diszpécserének a segélyhívón keresztül, hogy két kislány a sínek közé esett a Bikás park megállóban, írja az MTI a rendőrség alapján.

B. Jusztin így állt bosszút, amiért előtte zárták be a szerelvény ajtaját.

A diszpécser azonnal áramtalanította a metróárkot és értesítette a biztonsági szolgálatot, miután azonban kiderült, hogy a férfi indokolatlanul jelentett vészhelyzetet, értesítette a rendőrséget.

A járőrök kiérkezéséig B. Jusztint a biztonsági szolgálat visszatartotta. A férfit közérdekű üzem megzavarásának bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Frissítés: egy olvasónk kommentben hívta fel a figyelmünket egy két évvel ezelőtti hírre, ami alapján úgy tűnik, Jusztin nem először akaszkodik össze a BKK-val, BKV-val. Az akkori, szintén rendőrségi hír szerint egy akkor 21 éves B. Jusztin nevű férfi a Wesselényi utcai megállóban támadt rá egy trolibusz sofőrjére, mivel az nem engedte, hogy égő cigarettával felszálljon. A támadó a járművezetőt a hajánál fogva megrángatta majd meg is ütötte.

Rovatok