Index Vakbarát Hírportál

6000 forintért és némi édességért ütöttek agyon vascsővel egy 66 éves férfit

2019. május 19., vasárnap 12:56 | aznap frissítve

A rendőrségre május 13-án este 10 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy két maszkos alak egy hajdúhadházi házban leütött egy 66 éves férfit. Az idős férfi a kutya ugatására ment ki a kertbe, a fiatalok ekkor támadták meg. Ezután bementek a házba, ahol a feleségét megfenyegették és készpénzt kezdtek keresni, majd

6000 forintot és némi édességet zsákmányolva elmenekültek,

– írja a Police.hu.

 A rendőrök a helyszínre mentek és azonnal mentőt hívtak az idős férfihez, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a szakszerű kórházi ellátás ellenére életét vesztette.

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak az elkövetők után, ami pár nap alatt eredményre is vezetett. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály, valamint a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a hajdúhadházi rendőrökkel közösen május 16-án négy fiatalt fogtak el. 

A nyomozók egy 15, két 16 és egy 17 éves fiút gyanúsítanak.  A Debreceni Járásbíróság május 19-én elrendelte előzetes letartóztatásukat. A hajdú-bihari rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Rovatok