Index Vakbarát Hírportál

Nemcsak az LMP-vel, a Jobbikkal is felbomlott Puzsér megállapodása

2019. június 4., kedd 12:44

Nemcsak a az LMP, hanem a Jobbik is felbontotta megállapodását Puzsér Róbert főpolgármester-jelölti ambícióinak támogatásáról. "A megállapodás, amit korábban a Jobbikkal kötöttünk, két pártra vonatkozott, vagyis mivel az LMP kilépett, így az a Jobbikkal is érvényét vesztette" – nyilatkozta pontosabban az Azonnali.hunak Zaránd Péter, a Sétáló Budapest 2019, azaz Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt kampányfőnöke.

Puzsérék kedden közleményben köszönték meg a Jobbik támogatását:

További sikeres előrelépést kívánok nekik a politikai közép felé vezető úton, mert Magyarországnak szüksége van egy mérsékelt, konzervatív pártra.

Zaránd Péter a portálnak azt is elmondta, persze örülnének a Jobbik további támogatásának, ezért stábjuk egyeztet a párttal, hogy tudnak-e új megegyezést kialakítani.

Megírtuk, nem vesz részt az ellenzéki előválasztáson Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt, egy hétfő reggeli Facebook-bejegyzésében közölte az okait döntésének. Beszámoltunk arról is, miután Puzsér megírta a posztját, az LMP úgy döntött, felmondja a vele kötött szerződést.

Rovatok