Index Vakbarát Hírportál

Cumisüveg mellé rejtette a drogot és videón rögzítette vásárlóit a díler

2019. augusztus 2., péntek 12:10

A páraelszívóban és a cumisüveg mellé rejtve is találtak kábítószergyanús anyagokat egy tarnaörsi házkutatás során a Hevesi Rendőrkapitányság nyomozói, írja a Police.hu.

A rendőrség 2019. július 31-én délután több környékbeli otthonban is házkutatást tartott. B. Mária házából ekkor kerültek elő a drog csomagolására használatos pakettek és egy mérleg is. B. Mária és lánya, B. Henriett a gyanú szerint rendszeresen értékesítette a környéken a kábító hatású anyagot.

A helyszíneléskor kiderült, hogy a nő lakásában kamerarendszer üzemelt, így a hozzá érkező vásárlókat is azonosítani tudja a rendőrség. A felvételek elemzése még tart, de az elmúlt éjszaka már több fogyasztót is kihallgatott a rendőrség.

B. Máriát és B. Henriettát bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés gyanúja miatt hallgatta ki a rendőrség. A Hevesi Rendőrkapitányság B. Máriát őrizetbe vette és kezdeményezték a letartoztásukat.

A rendőrök szintén új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt hallgatott ki gyanúsítottként másik két embert, a tarnaörsi O. Renátát és Sz. Zsoltot is, akiknek otthonában szintén kábítószergyanús anyagokat találtak, és azokat ők is tovább akarták értékesíteni. 

Rovatok