Index Vakbarát Hírportál

Dömsödi Gábor újra megmérkőzik a Fidesszel Pásztón

2019. augusztus 14., szerda 16:43

Ismét indul a polgármesteri székért Pásztón Dömsödi Gábor, a Nógrád megyei település korábbi polgármestere, írja a 24.hu.Dömsödi Gábor egykori tévés műsorvezető és producer 2014-ben lett függetlenként Pásztó polgármestere. 

Dömsödit a helyi Fidesz  a 2018-as parlamenti választások után elkezdte támadni, április végén pedig fel is oszlatta magát a testület, majd azt követően kiírt időközi polgármester-választáson 106 szavazattal kikapott a Fidesz-KDNP jelöltjétől. 

Dömsödi már az elvesztett polgármester-választás után bejelentette, hogy indulni fog a 2019-es önkormányzati választásokon, akkor az ATV-nek azt mondta: fizetett fideszes aktivistahálózat lepte el a várost, és folyamatosan mocskolta.

Tankokkal és nehéztüzérséggel álltam szembe egy bugylibicskával.

Dömsödi a Varázsvölgy Egyesület színeiben fog indulni.

Az indulását most egy Facebook-videóban jelentette be ismét, amiben azt mondta, hogy a Pásztót az elmúlt egy évben vezető testület és polgármester "szerencsére semmi helyrehozhatatlan kárt nem okozott",  és szeretné ha Pásztó lenne a megye leggazdagabb és legrendezettebb településem, utóbbi szerinte meg is valósítható. 

Rovatok