Index Vakbarát Hírportál

Nagy Blanka elindul az önkormányzati választáson

2019. augusztus 15., csütörtök 11:12

Minden jelölt akkor biztos, amikor az idevágó döntésükről a helyi pártszervezetek bejelentést tesznek, mondta lapunknak Kunhalmi Ágnes még július végén. Az MSZP országos választmányának elnökét azután kérdeztük meg, hogy kikerült egy belső szocialista levelezés, amely szerint a kiskunfélegyházi MSZP támogatásáról biztosítja a képviselő-jelöltségre pályázó, frissen érettségizett Nagy Blankát. És mostanra el is dőlt:

Nagy Blanka saját Facebook-oldalán jelentette be szerdán, hogy Kiskunfélegyházán indul önkormányzati képviselőségért.

A hivatalos bejelentős sajtótájékoztató után azt írta:

Mától hivatalosan is önkormányzati képviselő jelölt lettem!

Rengeteg tervem és ötletem van arra, hogy hogyan tudnám a lakókkal együtt Kiskunfélegyháza 8. körzetét egy élhetőbb és biztonságosabb környékké varázsolni mind az itt élő emberek és állataik számára. A programomat hamarosan nyilvánosságra fogom hozni, de annyit elmondhatok, hogy fontosnak tartom az akadálymentes közlekedést, a környezetvédelmet valamint a magántulajdon biztonságát. Szeretném ha az én körzetem lenne az a körzet, ahol az emberek a legelégedettebbek.

Ahhoz persze, hogy valóban hivatalosan képviselőjelölt lehessen persze össze kell szedni a megfelelő számú ajánlást, teszi hozzá a Hvg.hu.

Rovatok