Index Vakbarát Hírportál

Letarolták a Tengerszem utcai benzinkutat

2019. augusztus 16., péntek 11:57 | aznap frissítve

Baleset történt pénteken reggel Budapesten, az M3-as bevezetőnél, a Tengerszem utcai ÖMV benzinkútnál. Olvasónk szerint nem sokkal reggel hét előtt egy kis méretű Ford átgázolt a töltőállomáson, és több kútfejet is kidöntött.

A baleset miatt a mentőket és a tűzoltókat is riasztották. A mentőktől kapott tájékoztatás szerint egy könnyebben sérült férfit elláttak, majd kórházba szállították.

Cikkünk megjelenése után az ÖMV képviselője azt írta,  baleset 6:32-kor történt. „Egy Ford Fiesta nagy sebességgel hajtott be az állomásra az M3-as autópálya felőli lehajtóról, majd nekicsapódott a 11/12-es kútoszlopnak, ezt követően a hátsó szervízút padkáján állt meg. A vezető egy fiatal férfi volt, aki saját elmondása szerint elaludt. A személyzet a balesetet követően azonnal hívta a 112-t, megkezdődött a rendőrségi szemle. A kúton az okozott kár helyreállítása megkezdődött, a kutat ideiglenesen lezártuk.”

(Borítókép: Összeroncsolódott személygépkocsi az M3-as autópálya fővárosi szakasza mellett egy benzinkútnál 2019. augusztus 16-án. Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

Rovatok