Index Vakbarát Hírportál

Lövöldözés volt Ráckevén

2019. augusztus 29., csütörtök 19:33 | aznap frissítve

Lövöldözés volt Ráckevén csütörtök este, a rendőrség megerősítette a hírt az Indexnek. 

Információink szerint a Bercsényi utcában történt az eset, több lőtt sérült van, több rendőr és mentős is a helyszínre érkezett, valamint egy mentőhelikopter is.

Az MTI írja, hogy két társaság veszett össze, azután törhetett ki a lövöldözés. 

A mentők hat földi egységgel és két mentőhelikopterrel vonultak ki a helyszínre, ahol egy súlyosabb és nyolc könnyebb sérültet szállítottak kórházba. A mentők még este tíz után is a helyszínen voltak.

"Több bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. augusztus 29-én 18 óra körül, melyek szerint Ráckeve belterületén két család között veszekedés tört ki, amely tettlegességig fajult. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést is hallottak" - írta a rendőrség az esetről. Tájékoztatásuk szerint a rendőrök a helyszínről több embert előállítottak, elszámoltatásuk folyamatban van. A Ráckevei Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Eddig meg nem erősített információk szerint a családok között a veszekedés egy drogügylet miatt tört ki. Valószínűleg az egyik család egyik tagja vásárolt valamilyen szert a másik család egyik tagjától, amitől rosszul lett. Ebből alakult ki több sebesültet eredményező tömegverekedés.

Rovatok