Index Vakbarát Hírportál

Ma kellett volna elköltöznie, helyette megölte családját és magát egy andornaktályai férfi

2019. szeptember 2., hétfő 09:58

A rendőrségre kora reggel érkezett bejelentés, hogy egy andornaktályai családi házban holtan találtak egy nőt és egy kislányt.

A nyomozók a helyszínen megállapították, hogy az elhunytak halálát idegenkezűség, feltehetőleg a gyerek édesapja okozta. A rendőrök az ingatlan másik helyiségében megtalálták a férfi holttestét is, aki valószínűleg öngyilkos lett.

A Heves megyei rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét, amely jelenleg is tart, írja a Police.hu.

Másfél hete Budán történt ilyen eset, akkor egy 35 éves férfi ölte meg az élettársát és 4 éves közös gyereküket, majd öngyilkos lett. A holttesteket 48 órával később találta meg a rendőrség, miután a főbérlő bejelentést tett, mert nem tudta elérni a bérlőit. Felmerült, hogy a rendőrség ügyeletese nem kezelhetett elég körültekintően egy egy nappal korábbi, szomszédtól érkező bejelentést, aki furcsa zajokat hallott a lakásban, ezért fegyelmi eljárást indítottak ellene.

Frissítés délben: A Heol.hu úgy tudja, hogy a 46 éves férfi és a 44 éves nő elváltak, a férfi azonban gyakran tartózkodott volt felesége házában. A nő 80 éves nevelőanyja talált rá lánya és ötéves unokája megkötözött holttestére, az asszonynak ugyanis feltűnt, hogy reggel nem látott mozgást a ház körül. Az asszony értesítette a rendőrséget és a többi hozzátartozót.

Frissítés 14 órakor:  Helyszínen lévő kollégánk tudósítása szerint a gyilkosság a település kertvárosi részében történt. A pár januárban elvált, a biztonsági őrként dolgozó férfinek ma kellett volna elköltöznie a házból. A gondozónőként dolgozó volt feleségét és az ötéves kislányt megkötözte és megfojtotta, az ő holttestüket a hálószobában találták meg. Ezután a férfi felakasztotta magát egy fél emelettel lejjebbi helyiségben. A helyszínelés továbbra is tart a házban.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok