Index Vakbarát Hírportál

Kisteherautó ütközött autóval a Margit híd lábánál

2019. szeptember 3., kedd 06:40

12:30

Kisteherautó ütközött autóval a Margit híd lábához közel. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentők is a helyszínen vannak. A budai alsó rakpart érintett szakaszán félpályán halad a forgalom. (Katasztrófavédelem)

9:37

Lezárták az M7-es Budapest felé vezető oldalát a 219-es kilométernél. Két autó ütközött össze Eszteregnyénél. Nem sérült meg senki, de az egyik jármű felborult. (MTI)

8:45

7:43

Összeütközött egy autó és egy kisteherautó a 2-esen, a nőtincsi elágazás közelében. Egy ember megsérült, félpályás útlezárás mellett helyszínelnek. (Police.hu)

7:40

7:30 

Hatalmas a dugó a 11-es úton a főváros felé a korábbi baleset miatt, Tahitótfaluig egybefüggő a sor. De erős a forgalom az M7-esen, az M3-ason, az M0-s csomópontjánál, az M2-esen és a 2-esen is, a 10-esen a solymári körforgalomtól, a 4-esen Monor és Üllő között, valamint a 31-esen Mendénél. (Útinform)

6:01

11-es főúton, Szentendrén a Szentlászlói út kereszteződésénél két autó ütközött össze, a sérült járművek a Visegrád felé vezető oldalon foglalnak el két sávot.

Szigetváron a 6-os főút 231-es km-nél egy kamion árokba hajtott. A műszaki mentés idejére egy sávon, váltakozva engedik a forgalmat.  (Útinform)

5:30

Az M1-es autópályán Budapest és Tatabánya között két hosszabb szakaszon burkolatfelújítást végeznek. Mindkét irányban sávelhúzásos forgalomterelésre kell készülni. Napközben a terelt szakaszok környékén gyakran alakul ki torlódás, ezért érdemes hosszabb menetidővel számolni. A Budapest felé haladók a 26-os km-nél, a Herceghalom csomópontban nem tudnak le- és felhajtani, legközelebb a Sasfészek-tó pihenőnél térhetnek le az autópályáról, illetve ott hajthatnak fel. Budapest felé a 28-as km-nél a zsámbéki pihenő, az 54-es km-nél lévő Harkályos pihenő minkét oldalon zárva van. (Útinform)

5:13

Hétfőn nem volt halálos baleset Magyarország útjain. Ötven helyszínen megsérült valaki, 11 baleset súlyos, 39 könnyű sérüléssel végződött. (Police.hu)

(Borítókép:  Drónnal készült felvétel az M0-s elkerülő út és a 11-es főút csomópontjában átépített körforgalomnál közlekedő gépjárművekről a Megyeri híd közelében az átadó napján, 2017. június 9-én. Fotó:  Ruzsa István / MTI)

Rovatok