Index Vakbarát Hírportál

Több kilométeres dugó volt az M0-son

2019. szeptember 4., szerda 06:36 | aznap frissítve

18:13

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóúton Gyálnál szerda este. A rendőrség a honlapján azt írta: az M0-s autóúton, Gyál közelében, a 37-es kilométernél, az M5-ös irányába négy gépkocsi ütközött. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrök két forgalmi sávot lezártak. A forgalom a kihajtó ágon halad Az Útinform azt közölte: 3-4 kilométeres a torlódás. (MTI)

17:54

Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze 16 óra körül Budapest III. kerületében, a Batthyány utcában, a Gyűrű utca magasságában. Az elsődleges információk alapján a balesetben ketten megsérültek. A baleset miatt óriási a dugó Szentendre irányába.

15:56

Tovább folytatódnak az M1-es autópálya 71 pályakilométernyi szakaszának felújítási munkálatai, közölte a Magyar Közút. A tervek szerint szeptember 5-én, csütörtökön a Bicskei csomópont környezetében megszűnik a forgalomterelés, szeptember 6-án, pénteken pedig megnyitják a forgalomnak az autópálya Budapest felé vezető oldalán a Zsámbéki pihenőt és a Zsámbék-Herceghalom csomópontot, a Sasfészek-tó pihenőt viszont lezárják, ezért holnap nagyobb torlódásokra kell számítani.

13:28

Felborult egy terményt szállító teherautó a Bács-Kiskun megyei Miske határában, az 51-es főútra vezető úton. A jármű Miske felől tartott a főút felé, amikor eddig ismeretlen okból az árokba borult. A balesetet laz úton dolgozó geodéziai vállalat földmérői is látták, akik azonnal a sofőr segítségére siettek. Egyikük betörte a szélvédőt, majd bemászott a kamionba, és kiszabadította a sofőrt, akit azonnal elkezdtek újraéleszteni. A kiérkező tűzoltók, majd a mentők átvették az újraélesztést, de már nem tudták megmentei a sofőr életét. Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.  

10:36

A 81-es úton is vége a helyszínelésnek, újra zavartalan a forgalom Mór térségében, ahol korábban egy busz és egy kisteherautó ütközött össze. (Rendőrség)

10:30

Befejezték a helyszínelést a Ferihegyi úti hármas balesetnél, az út újra teljes szélességében járható. (Rendőrség

9:30

Az MTI helyszíni képei alapján a Ferihegyi úti baleset egyik résztvevője egy taxi volt, a Toyota Prius súlyosan összeroncsolódott. 

A rendőrség szerint két ember sérült meg a balesetben. 

8:24

Baleset miatt lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat. Három autó ütközött össze a Gyömrői úti felüljárónál. Az egyik autóba beszorult embert a tűzoltók szabadították ki. A rendőrök a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat, a forgalmat terelik. A 200E reptéri autóbuszjárat terelve közlekedik, nem érinti a Repülőtér, P+R megállót. (MTI)

6:51

Három súlyos és tizenhárom könnyű sérültje van annak a balesetnek, amelyik a 81-es úton történt Mórnál. Egy kisteherautó és egy munkásokat szállító busz ütközött össze. A kisteherautó sofőrje beszorult a járműbe, állapotáról egyelőre nincs hír. A forgalmat Mór felé terelik. (MTI)

6:00

5:00

Kedden egy halálos baleset volt Magyarországon. Tizenkét súlyos és ötven könnyű sérüléssel végződő balesetnél helyszíneltek a rendőrök. (Police.hu)

Kedd este 9, csúnya vadgázolás Mihályinál

Szeptember 3-án 21 órakor egy 35 éves csornai férfi Jobaháza felől, Mihályi irányába tartott, amikor féktávolságon belül egy szarvasbika ugrott elé. 

A sofőr az ütközést nem tudta elkerülni, elütötte a vadat, és elvesztette irányítását az autója felett, majd az út bal oldalán keresztülhajtott egy vízelvezető árkon mielőtt egy bekötőúton meg tudott állni.

Az állat az ütközés következtében a helyszínen elpusztult.

A sofőr nem volt bekötve, megsérült, a mentők kórházba vitték. (Police.hu)

(Borítókép: Felborult egy terményt szállító teherautó a Bács-Kiskun megyei Miske határában, az 51-es főútra vezető úton. A sofőr életét vesztette. Fotó: Donka Ferenc)  

Rovatok